loading please wait..

Kompetencer

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Branding

Vi betragter branding som et kommunikations- og adfærdsmæssigt styringsredskab, der er bygget op over virksomhedens værdier og historie, og som skaber følelsesmæssige, langvarige relationer. Sammen med jer identificerer og eksekverer vi jeres brand promise, der gør jer unikke og tydelige, og sikrer at brandet skaber værdi, både internt og eksternt.

Synlighed

Alle kan blive kendt – der er hvad du bliver husket for, der betyder noget. Med andre ord hjælper vi med at få sat jeres budskaber i en sammenhæng, der skaber relevant opmærksomhed. Ved at udvikle et kommunikations-koncept for hele virksomheden eller enkelte produkter, og placere det i de rette medier – uanset om det er gennem SoMe, traditionel annoncering, filmproduktion eller noget helt fjerde.

Visuel identitet

En visuel identitet skabes på baggrund af virksomhedens værdier og produkter – på en måde der giver den rette forståelse hos modtageren, sikrer genkendelse på tværs af kommunikations-kanalerne, og gør virksomhedens udtryk unikt. Identiteten begynder ved logoet, og består derudover af bl.a. skrifttypevalg, farveholdning og fotostil.

Strategi

Vi hjælper jer med at skabe og eksekvere virksomhedens marketingplan, så I får mest muligt ud af jeres budget. På baggrund af konkurrent-, markeds-, og målgruppe-analyser definerer vi i fællesskab den retning, der i samspil med de kreative løsninger skal til for at nå jeres mål. På den måde bliver der sammenhæng i både budget og budskaber.

Marketing

Vi har mange års erfaring med at rådgive marketingafdelinger på både operationelt og strategisk niveau. Har I f.eks. behov for indspark i processer, sparring om hvordan ressourcerne bruges bedst og mest effektivt eller andet, kan vi hjælpe på timebasis eller gennem en samarbejdsaftale til fast pris efter behov. Vores baggrund og erfaring sikrer en uafhængig, relevant og eksekverbar rådgivning.